Program


Fischl Mónika koncertje

Fischl Mónika koncertje

Március 9-e estéjén a Benczúr Házban különleges utazásra hívja közönségét Fischl Mónika: a szívének kedves mindkét zenés színházi műfaj, az opera és az operett tájait egyként bebarangolva.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 19:00

Egy díva kalandozásai
Fischl Mónika koncertje – Vivalditól Fényes Szabolcsig

Zongorán kísér: Silló István
Házigazda és beszélgetőtárs: László Ferenc

Zenetörténeti korszakokat és stílusokat, de éppígy a Liszt-díjas primadonna diadalmas pályafutásának meghatározó állomásait és emlékezetes sikereit is megidézi majd az összeállítás, amelyben a kedvenc áriák és dalok sora Antonio Vivalditól Fényes Szabolcsig fog ívelni, megannyi emblematikus opera- és operettslágert érintve. Hiszen Fischl Mónika már zeneakadémiai tanulmányai idején meghitt ismeretségbe került számos barokk és romantikus operai szólammal, azóta tapsolhattunk nagyszerű Júlia-, Violetta- és Melinda-alakításának, és mindeközben méltán úgy ismerik őt itthon és szerte a nagyvilágban, mint a jelenkori operettjátszás első számú magyar primadonnáját, Maya és egy sor más címszerep hivatott megformálóját.

A koncerten az a Silló István kíséri majd zongorán a művésznőt, aki számtalan operett-előadáson volt már karmestere. Az énekszámok között pedig a kritikusként is tevékeny kultúrtörténész, László Ferenc mesél majd többek közt a barokk operacsillagok szeszélyeiről és Honthy Hanna bombabiztos sikerérzékéről, hogy egy ponton azért természetesen az est főszereplőjét is könnyed pódiumbeszélgetésre invitálja.

Ajánló


Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!