Program


Kaszásbog

Kaszásbog

A szerzőpáros nem egyeztette előre a cselekményt, sőt tulajdonképpen semmit: felváltva írták a jeleneteket, melyek mindig újabb és újabb irányba vitték az így egyre abszurdabb történetet - ekképp alakult ki a Kaszásbog keszekusza univerzuma, melynek kibogozására a társulat és a nézők közösen tesznek kísérletet négy estén keresztül!

K2 SZÍNHÁZ – KASZÁSBOG 1. 2. 3. 4. rész
- karanténfelolvasószínházi sorozat –

1. rész: december 7. 17:30
2. rész: december 8. 17:30
3. rész: december 9. 17:30
4. rész: december 10. 17:30

A Kaszásbog című gigantikus karantén-eposz két szempontból is rendhagyó vállalkozás:
egyfelől négyrészes, folytatásos sorozat-dráma visszatérő karakterekkel, egymásba gabalyodó cselekményszálakkal, hátra, előre, vagy semmire sem utaló fordulatokkal, másfelől a társulat első staféta-módszerrel íródott darabja. Ennek lényege, hogy a szerzőpáros nem egyeztette előre a cselekményt, sőt tulajdonképpen semmit: felváltva írták a jeleneteket, melyek mindig újabb és újabb irányba vitték az így egyre abszurdabb vizekre evező történetet - ekképp alakult ki a Kaszásbog keszekusza univerzuma, melynek kibogozására a társulat és a nézők közösen tesznek kísérletet négy estén keresztül!

Figyelem! Minden epizód elején "Az előző rész tartalmából" című összefoglaló szkeccs-parádé segít felzárkózni azoknak a nézőinknek, akik valamilyen érthetetlen okból kihagyni kényszerültek valamelyik részt, így aztán senkit sem hagyunk az út szélén!

Szereplők: Bán Bálint, Borsányi Dániel, Formán Bálint, Gyöngy Zsuzsa, Király Dániel, Piti Emőke
Produkciós vezető: Erdélyi Adrienn, Horváth Viktória
Rendező: Fábián Péter, Benkó Bence

"Velem vagy leül beszélni, vagy nem. Ha meghallgat, elmondok magának mindent, amit Kaszásbog történetéről tudok. Ha nem hallgatja meg a történetem, akkor bele sem kezdek. A gyors interjú az önhazugság ékes esete. Kitűnően illeszkedik a gyorsan tanulás, gyorsan utazás, gyorsan házasság és a többi sorába. Önhazugság. Nem az a kérdés, hogy mi mennyi időt szánunk egy történetre, hanem, hogy a történetnek mennyi idő kell, hogy mi végighallgassuk. Tisztelje a történetet, különben nem ismerheti meg a lényegét."

Ajánló


Repertoárjukon magyar és külföldi dalok szerepelnek a kupléktól, sanzonoktól, operarészletektől a magyar, cigány…

Egy pár, közel harminc év. Együtt körülbelül huszonöt könyv, na és persze színdarabok,…