Program


Lakatos Mónika és a Cigány Hangok

Lakatos Mónika és a Cigány Hangok

2020-ban Mónika cigányok közt elsőként nyerte el a WOMEX Életműdíját, ami a világzene legnagyobb kitüntetésének számít, valamint 2022-ben Kossuth díjjal is kitüntették.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 19:00

Lakatos Mónika és a Cigány Hangok

Ezen formációk célja az oláh cigány kultúra legtisztább hagyományainak bemutatása, továbbéltetése.
A Romanimóhoz hasonlóan Lakatos Mónika legfontosabb társa a Cigány Hangokban is Rostás Mihály „Mazsi”. Rajta kívül szerepel még a lemezen Lakatos Róbert, Balogh Ildikó „Kriszti”, Balogh Andrea, Rostás Dzsenifer, akiket Kovács A. Máté kísér szájbőgőn és kannán. A koncerteken és a következő lemezeken azonban másokkal is találkozhat a közönség – Mónika azt szeretné, hogy minél több „cigány hang”
mutatkozhasson be a jövőben. A Cigány Hangok összetétele ezért folyamatosan változni fog körülötte, így szinte minden koncert egyszeri élményt nyújt majd.

Mónikát 2007-ben a marseilles-i Babel Med Fesztiválon Anna Lindh díjjal, 2013-ban a Mediawave Fesztiválon Párhuzamos Kultúrákért díjjal jutalmazták. 2014-ben Nemzetiségekért Díj Miniszterelnöki elismerésben részesült. 2019-ben bekerült a Kult50-be, a Fidelio Magazin által abban évben a magyar kultúrára legnagyobb hatásúnak ítélt 50 művész közé. 2020-ban Mónika cigányok közt elsőként nyerte el a WOMEX Életműdíját, ami a világzene legnagyobb kitüntetésének számít, valamint 2022-ben Kossuth díjjal is kitüntették.

A koncert az NKA támogatásával a Kétháné program keretén belül valósul meg.

Ajánlatunk


​A Musical Klub augusztusban jókedvű, romantikus, családias zenés műsorral készül a Benczúr Kerti Esték programsorozatban.

Kohán István klarinétművész és zeneszerző, a nemzetközi zenei élet egyik meghatározó alakja.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni. Főnökei egy fiatal, ambiciózus kommunikációs szakembert küldenek el hozzá, hogy közösen dolgozzanak ezen a problémán. A tréning azonban különös fordulatot vesz, a valóság körvonalai fokozatosan elmosódnak és végképp összekeveredik az igazság a hazugsággal.

Ajánló


Esőnap: 2024. augusztus 1. csütörtök 20:00 Sport és musical - sportoló énekesek, éneklő sportolók, az Olimpia jegyében.

Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: augusztus 4. vasárnap 20:30

Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: július 30. kedd 20:30

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!