Program


Okos Buli az OkosMesével

Okos Buli az OkosMesével

Interaktív koncert kutyákról

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 10:00

Okos Buli az OkosMesével
Kutya jó farsangi koncert gyerekeknek

A „Cápák Között” című műsorban befektetést nyert OkosMese „OKOS BULI” zenés műsor sorozata februártól a Benczúr Ház Rendezvényközpontban várja a kutyaszerető gyerekeket és szüleiket.
Az interaktív koncerten a legvidámabb kutyabarát dalokra tombolhatnak a gyerekek, és játékosan tanulhatnak a felelős állattartástól. Megtudhatják, hogyan kell gondoskodni a kutyákról, mire lehet szükségük a kutyaboltból, miként lehet biztonságosan viselkedni velük és mellettük, és azt is, hogy miért jó elpakolni otthon a játékokat.
A dalok nem csak a buksikra, hanem az érzelmekre is hatnak, ezzel segítve a gyerekeket, hogy érzékenyebbek és empatikusabbak legyenek az állatok és egymás iránt.

Február 11-én 10 órától a farsanghoz kapcsolódva, a buli után alkalom nyílik arra is, hogy a kicsik kipróbálják az OkosMese játékait és kutyamaszkot is készíthetnek.
A jelmezben érkező gyerekeknek meglepetéssel készülünk!

A koncertre a 2-7 éves gyerekeket várjuk szeretettel!

Ajánlatunk


Esőnap: 2024. augusztus 1. csütörtök 20:00 Sport és musical - sportoló énekesek, éneklő sportolók, az Olimpia jegyében.

Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: augusztus 4. vasárnap 20:30

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni. Főnökei egy fiatal, ambiciózus kommunikációs szakembert küldenek el hozzá, hogy közösen dolgozzanak ezen a problémán. A tréning azonban különös fordulatot vesz, a valóság körvonalai fokozatosan elmosódnak és végképp összekeveredik az igazság a hazugsággal.

Ajánló


Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: július 30. kedd 20:30

Kohán István klarinétművész és zeneszerző, a nemzetközi zenei élet egyik meghatározó alakja.

​A Musical Klub augusztusban jókedvű, romantikus, családias zenés műsorral készül a Benczúr Kerti Esték programsorozatban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!