Program


PÓdiumOn
3

PÓdiumOn

- a Benczúr Ház vers klubja a Mondj Te is egy verset Egyesülettel együttműködésben -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 7. szerda, 19:00

A Benczúr Házban februártól, minden hónapban egyszer a költészeté és a versmondásé a főszerep.
Az est vendége: Császár Angéla Jászai Mari-díjas színművész
Műsorvezető: Takács Bence

A Mond Te is egy verset Egyesület PódiumOn című estjein Takács Bence beszélget a magyar színjátszás és pódiumművészet kimagasló képviselőivel, s ebben a beszélgetésben természetesen az adott vendég kedvenc versei is elhangoznak.

A „Mondj Te is egy verset” kezdeményezés célja, hogy átörökítse a pódiumművészetet, legfőképpen a versmondást a jövő generációi számára, saját estek szervezésével, valamint minél több versmondó közösség létrehozásával. Az egyesület feladata az úgynevezett pódium-művészeti szalonok létrehozása, a magyar kultúra hagyományainak felkarolásával, terjesztésével, minden korosztály számára vonzóan. Az egyesület és annak tagjai hat éve hozták létre első versmondó körüket, estjüket, mely mára kinőtte magát és egyre több fórumon nyit a szélesebb közönség felé.

Február 7-én 19 órakor Császár Angéla lesz első estünk vendége.
Színművészetének, tehetségének egyik legfőbb vonása a tökéletesen szép színpadi beszéd, ahogyan azt Szakonyi Károly író a Kazinczy-díj átadásakor kiemelte. „Akit ilyen szép orgánummal áldott meg a Teremtő, annak tolmácsolásában verseket hallgatni élményszámba megy”. A Jászai Mari-díjas színművész tudását a fiataloknak is átadja, őrzője a letisztult, lélekből táplált színpadi létnek. Az est során, a kötetlen beszélgetés mellett, meglepetések, bejátszások és finom Dúzsi borok is várják az érdeklődőket.

Az előadás hossza 70 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!